Activitats

Descobreix tot el que ha passat a La Gueralda, a continuació trobaràs un resum dels actes que anem fent!

Octubre 2022

Tast de vins

El passat 13 d’octubre vam iniciar el CICLE ARRELATS. Vam gaudir del primer Tast de vins la mà del celler clos costela on ens va presentar tres dels seus vins acompanyat d’un excel·lent maridatge de Toni Puerma a la Taverna de la Gueralda.

A l’acte hi van assistir 15 persones, entre les quals van haver-hi molt bones sensacions, Comentaven que els vins els van encantar van sortir amb la panxa plena i ben contentes pels preus populars!

II Jornades de formació i cohesió de l’EIAP

El Casal va ser l’escenari escollit per a dur a terme la segona edició de les jornades formatives de  l’Esquerra Independentista de l’Alt Penedès. Un aplec que va comptar amb la presència d’unes 40 militants de 12 col·lectius diferents de la comarca: Endavant Penedès, l’Assemblea Feminista de La Ruda, Arran Penedès, La Barraca, l’Ateneu Popular X, CUP i La Gueralda, entre altres. 

Les jornades van iniciar amb una formació sobre la Indestriabilitat de les lluites i l’estratègia d’Unitat Popular de la mà de Miren Olarieta. Seguidament es va conduir una dinàmica de grups per treballar la cohesió i l’organització de la militància a través d’hipotètics escenaris als que calia trobar solució. Finalment l’acte va acabar amb un dinar per fomentar la cohesió de la militància a través dels diferents col·lectius.

Assemblea General de sòcies

La primera assemblea general del curs va comptar amb una vintena de sòcies. Una assemblea que tenia per objectiu presentar les activitats continuades d’enguany, el nou projecte de Taverna, la posada en marxa de l’aniversari i la necessitat d’implicar la massa social de La Gueralda en les diferents tasques que necessiten mans. Es va tancar el dia de treball amb un dinar de germanor per celebrar la reactivació de La Gueralda!